Udvikle en forretningsplan!

Der er mange vigtige skridt til at overveje, når de udvikle en forretningsplan for virksomheden, men det første skridt er at fuldt ud forstå de vigtigste anvendelser af en forretningsplan. De fire vigtigste anvendelser af en forretningsplan er som følger:

En forretningsplan er et dokument, som du kan bruge i din søgning for ekstern finansiering.

En forretningsplan er et taktisk planlægning og forvaltning værktøj til din virksomhed.

En forretningsplan er et dokument, der viser kapaciteten af dit team til at styre og administrere alle aspekter af virksomheden.

En forretningsplan bringer dig nye ideer til at finjustere dit projekt ved at kontrollere og vurdere den inducerede hypotese.

Nødvendigheden af forretningsplaner

Udarbejdelsen eller opdatering af din forretningsplan er afgørende for god forvaltning af din virksomhed. Det kan bruges, når du søger for en forretningspartner, for at opnå ekstern finansiering og til at definere nogle faser af udviklingen af din virksomhed, såsom:

Oprettelse af din virksomhed.

Lancering af et nyt produkt.

Etablering i et nyt marked.

Overførsel, buy-out eller den strukturelle udvikling i din virksomhed.

Bør du tilkalde en konsulent eller skrive Business Plan af dig selv?

Du bør være vigtigste (hvis ikke enkelt) forfatter af din forretningsplan, fordi den forretningsplan, så at sige din egen “baby”, det er en afspejling af din personlighed; Det er dette betyder, at din investorer vil opdage den person, med hvem de samarbejder.

Men dit projekt kan være for vigtig og du måske ønsker at kalder i konsulent for hjælp og høring. Selv så, bør du holde kontrol over dens udvikling!

Tips til at udvikle en kvalitet forretningsplan.

1. for at være troværdig, en forretningsplan skal være sammenhængende og hver parameter i driftsplanen skal være baseret på kendsgerninger.

2. der er mange metoder til at opbygge forretningsplaner, men meget få kan hjælpe dig korrekt udføre pålidelige finansielle fremskrivninger baseret på en kommerciel engineering og markedet Forundersøgelse.

Faktisk, en hyppig fejl ved opbygning af Business Plan er at først definere mål udtrykt i markedsandel, og derefter forsøge at “finde” antallet af gæster nødvendigt at fylde disse mål! Denne proces skal tilbageføres.

3. Desuden er et vigtigt punkt i en forretningsplan at definere konkrete politikker og foranstaltninger. Denne definition har til formål at opnå et rimeligt antal gæster, baseret på et tilstrækkeligt kendskab til markedet. Den kvantitative skøn over denne gevinst skal beregnes på realistisk månedlige og årlige stigning priser. En velbegrundet prispolitik derefter gør det muligt at anslå den omsætning i de kommende år.

Beregningen af omkostningerne ved de planlagte foranstaltninger i din forretningsplan er afgørende og gøre samlede finansielle fremskrivninger muligt. Kort sagt, skal finansielle prognoser herunder dem, der vedrører finansieringen af projektet udarbejdes fra de grundlæggende elementer i projektet. De bør være gået af en kommerciel engineering undersøgelse, som projekter et realistisk estimat på salg.

4. i en forretningsplan kræver de markedsføring planer samt de finansielle prognoser en grundlæggende forståelse af hvordan disse vigtige elementer er beregnet. Du kan bruge god software-hvoraf nogle er gratis at lette udviklingen af din forretningsplan.

5. det sidste punkt og bestemt ikke den mindst vigtige: A Business Plan er aldrig sluttede “en gang for alle”. En regelmæssig opfølgning og sammenligning mellem de teoretiske forretningsplan og virkelighed af dens gennemførelse er afgørende. Du kan derefter ændre din forretningsplan og tilpasse det for at forbedre ydeevnen og nå dine mål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.