Pottetræning din Baby

Det er meget vigtigt, at du ikke gør dit barn føler sig selvbevidst eller bange under pottetræning. Det kan være meget vanskelige at potte uddanne din baby, så du er nødt til at være tålmodig over alt andet.

Sørg for din baby er klar til pottetræning. De skal være i stand til at lade dig vide, hvornår de skal potte og de skal være fysisk at bruge faciliteterne.

Brug positiv opmuntring. Tvinge dem til at sidde på potte, indtil de går vil kun føre til tilbageskridt i dit barns pottetræning. Hvis du tvinger dem, vil det skabe negative tanker om at bruge badeværelset, der kan vare i lang tid. Du kan endda forårsage din baby til at tilbageholde at lade du kender de skal potte.

Hvis der er en masse i gang i dit liv, som f.eks ferier, ægteskaber, skilsmisser, osv., kan det være en dårlig tid til at starte din baby pottetræning. Din rutine skal være så normalt som muligt, mens du tager dit barn gennem denne proces.

Lad ikke nogen fortælle dig, at din baby potte uddannelse bør tage nogen bestemt beløb af tid. Hvert barn er unikt og mens nogle kan lære i tre dage, andre kan tage så lang tid som et år. Ikke stress på dette punkt eller tvinge dem til at lære hurtigere end de kan. Tag selv små fremskridt som et positivt signal og vise din baby hvor stolt du er af dem, når de gør det godt.

Ulykker sker. Det er normalt. Ikke gøre det ud til at være en big deal. Få dem til at hjælpe dig med at rydde op i rodet og vente til næste gang at tilskynde dem til at bruge potte. Overreacting til ulykker vil kun føre til flere ulykker og igen sætte tilbage din baby’s fremskridt.

Sørg for du klæde din baby i tøj, der er nemme at administrere. De kan vente, indtil det er næsten for sent for at gøre det til potte, så på grund af tøjet mislykkes. Igen, der kan afskrække dem og sat tilbage din baby’s fremskridt. Nøgen er den ultimative måde at lade dit barn løbe rundt mens pottetræning. Hvis du er utilpas med det, så sørg for de har så få snaps, lynlås, buer eller knapper til at beskæftige sig med. Tøj der bare trækker op eller ned er den nemmeste form for tøj til at klæde din baby i mens pottetræning.

For de små piger, skal de bære to stykke Badetøj til at svømme så de ikke har en hårdere tid end små drenge. Husk også, vinteren ikke kan være det bedste tidspunkt at potte uddanne din baby. Behovet for ekstra tøj om vinteren vil hæmme din baby’s bestræbelser på at bruge potte.

Sengevædning, eller enuresis er ikke løst gennem potte uddannelse og er et særskilt spørgsmål helt. Ikke forvente at da du fuldføre potte uddannelse at sengevædning vil også stoppe på samme tid. Mange børn stoppe ikke, befugtning sengen, indtil de er 4 år gammel. Spædbørn under 3 har ikke blærekontrol at stoppe dette endnu. Børn, der sover har ikke den mentale kapacitet at vide de skal vågne op, gå til badeværelset og bruge toilettet.

Husk dit barns frygt om pottetræning. Den højt flush toilet i en begrænset plads kan være skræmmende til din baby. Hvis de glider og deres nederste rører vandet i toilettet, kan de være traumatiserede til det punkt, at du bliver nødt til at stoppe pottetræning for en stund. At se noget kommer ud af dem og derefter skylle ud i toilettet kan endda skræmme dem. Husk deres frygt er reel og deres sind ikke helt forstå hvad der sker med dem.

En anden ting at overveje er, din baby ikke kan ønsker at ændre visse ting. De kan føle sig sikre i bleer. Det faktum, at du har ændret deres ble og pasning af dem kan have dem trygge ved at behandle og kan gøre det vanskeligt for dem at begynde at tage sig af sig selv. Dette tab af intimitet er frygtelige til din baby. Dit barn kan ikke blive uafhængige så let. Dette er også normalt. Sørg for i begyndelsen, at du tilbringer tid sammen med dem at være tæt og intim med dem efter potte tid, så de ikke går glip af den tid du har brugt med dem når de var iført bleer og du tog sig af dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.