En naturlig middel mod tandkødsbetændelse, tandpine og sår i munden

Alle har en bred vifte af bakterier i munden. Nogle har mere end andre. Denne bakterie hjælper dig ved at indlede fordøjelsesprocessen.

Overskydende bakterier i munden er nu blevet fundet for at forårsage mere end tand henfald, gingivitis eller tyggegummi sygdom. Så du har brug at vide, selvom du ikke måske har tandkødsbetændelse, hvordan du kan styre disse opbygning af plaque bakterier i munden.

Bakterier, der opretter tandkødsbetændelse live i dine plak og forårsage dit tandkød at opflamme, bløder og adskilt fra dine tænder. Du kan også have dårlig ånde, når du har tandkødsbetændelse. I mere alvorlige tilfælde, dit tandkød bliver øm, tænder ondt, tandkød aftage og tænder løsne.

For at standse betændelse og tyggegummi bruge adskillelse denne naturlige middel til at dræbe nogle af disse bakterier og styrke dit tandkød i munden.

Her er Urterne og den formel, du bliver nødt til at gøre et middel mod et mildt tilfælde af tandkødsbetændelse:

2 dele hvid Eg bark urt-pulver

1 del myrra tyggegummi urt – magt eller granulat

3/4 del pebermynte blade konverterede til pulver

½ Del anis urter – magt eller frø

1/8 del fed – pulver

Hvis urter og blade ikke er i pulverform, male dem i en kaffemølle. Brug denne formel til at gøre så meget pulver, som du ønsker.

Placer blandingen i en lille beholder. Jeg plejer at bruge en små-ubrugt vitamin flaske.

Jeg normalt Bland en lille mængde og bruge en spiseskefuld som min måling værktøj. For eksempel, 2 spsk af hvid eg, 1 spiseskefuld af myrra tyggegummi, ¾ spiseskefuld af pebermynte blade, og så videre. Målingerne behøver ikke at være så præcis.

Hvordan man bruger det:

For at styre bakterier i munden, bruge denne magt en gang om ugen. Hvis du har tandkødsbetændelse, kan du bruge dette 3 gange om dagen. Placer nogle pulver på din tandbørste og børste dine tænder og tandkød. Efter børstning spytte, et par gang, spyt og restkoncentrationer pulveret. Ikke skylles ud munden da du ønsker at holde aktiv urt pulver i din måned. Du kan sluge der forbliver i munden med noget problem.

Dette pulver kombination er bitter, men nok så kraftfulde og får arbejdet gjort. Du kan tilføje flere pebermynte pulver til at gøre det mindre bitter, hvis du har lyst.

For alvorlige tilfælde af tandkødsbetændelse og tandpine, kan du også fugtig nogle pulver med destilleret vand og derefter placere pastaen hele tiden den dine tænder og tandkød – for og bag. Lad pastaen i munden, så længe du kan. Må ikke bekymre dig om urter at få i mellem tænderne. Dette middel virker.

Min kone var tidsplanen for en Rodbehandling sidste år og et par uger før hendes tand startede paining og kunne ikke sove. Så jeg lavede dette middel. Hun placeret bare beføjelser omkring det smertefulde område. Det varede ikke længe, før smerterne stoppede og hun var i stand til at sove.

Der har været andre klienter, der har anvendt dette middel for en måned og med succes undgået at have tandlægen anvende tandkødsbetændelse behandling. I tilfælde af alvorlige tandkødsbetændelse, gå se din tandlæge og samtidig bruge dette middel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.